Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@22:27:06 GMT

راه‌اندازی خدمات پخش آنلاین در یوتیوب

تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۳۲۷۹۶

راه‌اندازی خدمات پخش آنلاین در یوتیوب

یوتیوب سرگرم برنامه‌ریزی برای راه اندازی یک فروشگاه آنلاین برای خدمات پخش آنلاین یا ویدئو استریم است.

به گزارش ایسنا، وال استریت ژورنال به نقل از منابع آگاه خبر داد یوتیوب مذاکرات با شرکتهای سرگرمی درباره مشارکت در این پلتفرم که در داخل این شرکت از آن به عنوان یک " کانال فروشگاهی" یاد می‌شود را مجددا آغاز کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این پلتفرم حداقل به مدت ۱۸ ماه است که در دست طراحی بوده و ممکن است تا ابتدای پاییز امسال، آماده فعالیت شود.

شرکت آلفابت – مالک یوتیوب- درباره این گزارش، اظهارنظر نکرد.

با روی آوردن مصرف کنندگان از تلویزیون ماهواره‌ای و کابلی، به خدمات پخش آنلاین ویدئو، راه اندازی برنامه‌ریزی شده این سرویس، به یوتیوب اجازه می دهد به شرکتهایی مانند روکو و اپل بپیوندد و سهمی از بازار پخش آنلاین را در اختیار بگیرد.

بر اساس گزارش رویترز، روزنامه نیویورک تایمز اوایل هفته گذشته گزارش کرده بود شرکت والمارت مذاکراتی با شرکتهای رسانه‌ای درباره پخش آنلاین سرگرمی در سرویس عضویت خود انجام داده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: یوتیوب پخش آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۳۲۷۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موزه‌های آنلاین طراحی شد

علی وکیلی، مدیرعامل یک شرکت خلاق فعال در زمینه برندینگ مستقر در کارخانه نوآوری آزادی، به خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا،  در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا درباره یکی از روش‌های نوین برندینگ محصولات که توسط این شرکت خلاق ارائه شده است، توضیح داد: طراحی یک موزه آنلاین برای صنایع و واحدهای تولیدی در راستای برندینگ محصولات و شناخته‌شده‌تر کردن آن‌ها یکی از روش‌های نوین برندینگ توسط این شرکت است.

وی در همین راستا افزود: در اکثر مواقع یک تاریخچه منسجم از فعالیت‌ها، محصولات، افتخارات و خلاصه تمام امور مربوط به یک برند، وجود ندارد یا شاهد این هستیم که خیلی از شرکت‌ها، درقالب روش‌های سنتی مانند بروشور، اطلاعات و خدمات مربوط به خوود را به مشتری ارائه می‌کنند.

وکیلی توضیحات دقیق‌تری از روش نوین این مجموعه برای طراحی موزه آنلاین ارائه کرد و گفت: درواقع، این موزه‌ها براساس چند مرحله اساسی، طراحی مفهوم یا مفهوم‌سازی، طراحی آنلاین و شبکه‌سازی محصول و درنهایت طراحی معماری تکنولوژیکال، طراحی می‌شوند.

وی ادامه داد: این خدمات بر بستر وب و طراحی موزه‌های‌ آنلاین براساس قصه و روایت هر برند و محصول ارائه می‌شوند.

این فناور حوزه برندینگ درباره نحوه اجرایی‌سازی ایده‌ها برای برندینگ محصول توسط این مجموعه توضیح داد: اساس کار شرکت به‌صورت«EPC» یا سیستم کار طراحی، تامین تجهیزات و اجرای پروژه  از صفر تا صد توسط کارفرما است.

 

 

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بررسی تعارض منافع شرکت تعاونی کارکنان بنادر و گمرکات در ارائه برخی خدمات
  • پست فارس ظرفیت مناسبی برای توسعه تجارت الکترونیک دارد
  • یوتیوب از سازندگان ویدیوها می‌خواهد که محتوای تولید شده با هوش مصنوعی را فاش کنند
  • مدرسه فریلنسری ایران راه اندازی می‌شود
  • سرویس استعلام آنلاین ملک در شهرداری‌های کلانشهرها راه‌اندازی می‌شود
  • نخستین مدرسه فریلنسری ایران راه‌اندازی می‌شود
  • نخستین مدرسه فریلنسری ایران راه اندازی می‌شود
  • موزه‌های آنلاین طراحی شد
  • برگزاری نخستین جلسه ستاد اربعین وزارت ارتباطات
  • راه اندازی بخش شیمی درمانی در بیمارستان سجادیه تربت جام