Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ايتنا»
2024-05-03@21:18:02 GMT

یک سناریوی خوب برای کودکان در برابر اینترنت بنویسید

تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۲۶۵۱۳۴

ایتنا - یوتیوب پر از فیلم‌هایی است که در آنها به کودکان صدمه می‌رسانند و رفتارهای خشونت آمیز با کودکان دارند.

این سناریو را تصور کنید: Jane، مادر Samantha هفت ساله است که در یکی از اتاق‌های خانه و به دور از فرزند خود قرار دارد. ناگهان او صدای وحشتناکی را از تلفن هوشمند فرزندش که در حال بازی با او بود را می‌شنود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در ادامه صداهای وحشتناک، متوجه شد که کسی می‌گوید: ترسیده به نظر می‌رسید، آیا این چاقو در دستان من است؟ کمی مضطرب بنظر می‌رسید؟ این چاقوی مجازی و صحبت های هراس آور برای ترس کاربران خردسال در نظر گرفته شده است.

همانطور که مشخص شد Samantha کوچک بازی‌هایی را برای سرگرمی خود از فروشگاه گوگل پلی دانلود کرده بود که یکی از آنها جعلی بوده و برای کودکان بالای سه سال رتبه بندی شده است. این برنامه شامل شخصیت‌های معروف و مشهور کودکان Blaze و Monster Machines بوده که با کودکان ارتباط برقرار کرده است. فرق این بازی با بازهای مشروع در این بوده است که به جای شخصیت‌های مهربان و دوست داشتنی که درباره دانش و علم صحبت می‌کنند این برنامه صدای ضبط شده Slappy، یک صدای ترسناک و وحشت آمیز را پخش می‌کند.

Jane هر آنچه که شنیده بود را ضبط و یک ویدئو را به عنوان هشدار در یوتیوب برای اخطار به والدین منتشر ساخت. پس از اطلاع رسانی  Samantha، بلافاصله گوگل این برنامه مخرب را از فروشگاه خود حذف نمود.

به گزارش ایتنا از کسپرسکی آنلاین، در حال حاضر یوتیوب پر از فیلم‌هایی است که در آنها به کودکان صدمه می‌رسانند و رفتارهای خشونت آمیز با کودکان دارند. ویدئوهای مختلف از آزارهای گوناگون گرفته تا خشونت‌های مربوط به اپلیکیشن‌ها و برنامه‌های جعلی در فضای یوتیوب وجود دارد. متاسفانه به علت اینکه گوگل پلی روزانه برنامه‌های جدیدی را می‌گیرد و مدیران نمی‌توانند یک به یک آن‌ها را بررسی کنند چنین مشکلاتی رخ خواهد داد.

اما والدین در این بین چه کاری می توانند انجام دهند؟ آیا واقعا محدود کردن فرزندان در فضای وب، فروشگاه‌های آنلاین و غیره می‌تواند یک راهی برای برقراری امنیت آنها باشد؟ شاید جواب این سوال منفی باشد، این حق طبیعی فرزندان است که بتوانند از تکنولوژی‌های روز استفاده کنند و با این شرایط رشد کنند اما بدیهی است که کنترل والدین در همه جا لازم است و نباید آنها را به حال خود در این فضا که می‌تواند برای آن‌ها خطر آفرین باشد رها کرد.

سناریوی بالا نشان داد که کودکان می‌توانند به صورت تصادفی درگیر مسائل پر خطر و نامناسبی شوند که هرگز قصد نداشتند به دام آنها بیوفتند و نظاره‌گر آنها باشند. این تصادفی اسیر شدن تنها به کودکان محدود نمی‌شود، کاربران در هر سنی می‌توانند درگیر جرایم سایبری شوند.
چگونه می توان از چنین شگفتی هایی که باعث رعب و وحشت می‌شوند جلوگیری کرد؟
برای شروع تاکید می‌کنیم هرگز فرزند خود را با یک لپ‌تاپ یا یک دستگاه هوشمند که به محتوای وب به صورت کامل دسترسی دارد، همانند یوتیوب و فروشگاه‌های آنلاین مثل گوگل پلی تنها نگذارید. فضای اینترنت می‌تواند برای کودکان شما بیش از آنچه که تصور می‌کنید خطر آفرین باشد.  دسترسی برنامه ها و اپلیکیشن‌ها را برای نصب افزونه ها و چیزهای دیگر محدود کنید. شما می‌توانید این محدودیت را با استفاده از برنامه‌هایی همانند Kaspersky Safe Kids اجرا کنید. این محدودیت‌ها می‌تواند به امنیت بیشتر فرزند شما کمک بسزایی کند.
 اگر فرزند شما به دانلود کارتون‌ها و فیلم‌ها از یوتیوب عادت دارد و از این کار لذت می برد پیشنهاد می‌کنیم عملیات دانلود را خود شما برای فرزند خود انجام دهید یا همچنین می‌توانید از سرویس treaming service که مخصوص کودکان است استفاده نمایید. این سرویس تنظیمات لازم را با توجه به منطقه فرزند شما انجام می‌دهد.

منبع: ايتنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۶۵۱۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کانون ایلام جزء کانون‌های پیشرو کشور است

ایسنا/ایلام مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان ایلام گفت: کانون استان ایلام با ۶۸ درصد رشد در شاخص‌های تخصصی و عمومی یکی از کانون‌های پیشرو کشور شناخته شد.

«فاطمه رستگار» با حضور در ایسنا با بیان این مطلب اظهار کرد: در ارزیابی عملکرد کانون‌های استانی، کانون پرورش فکری کودکان نوجوانان استان ایلام در سال ۱۴۰۲، با رشد در شاخص‌های تخصصی و عمومی به عنوان کانون پیشرو در کشور شناخته شد که موفقیتی برای استان ایلام است.
وی با بیان اینکه تعداد ویژه برنامه‌های فرهنگی کانون در استان ایلام در سال قبل ۵۳۶ ویژه برنامه بوده است افزود: در سال قبل ۱۱۴ نمایشگاه در سطح استان برگزار شد که این آمار رشد زیادی نسبت به سال قبل‌تر از آن داشته است.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان نوجوانان استان ایلام همچنین به طرح «کانون مدرسه» اشاره کرد و گفت: این طرح موفق ارتباط بین مدرسه و کانون را تقویت می‌کند و در استان ایلام تا ۱۵ اردیبهشت ماه ادامه دارد، با هماهنگی مدارس در قالب هنر، با دانش‌آموزان در مدارس اجرای برنامه داریم.
رستگار خاطرنشان کرد: اردیبهشت ماه جشنواره نمایش عروسکی کودکان نوجوانان در استان ایلام برگزار می‌شود.
انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ممنوعیت تیک‌تاک به «شکاف اینترنت» سرعت می‌بخشد
  • نتیجه آزمایش نسل ششم اینترنت در ژاپن: ۵۰۰ برابر سریع‌تر از ۵‌جی
  • نقش وحدت در خنثی سازی سناریوی شوم دشمنان برای منطقه
  • فرار بزرگ پرسپولیس از بدترین سناریوی ممکن در دقیقه 95
  • خیز ژاپن برای اینترنت نسل ۶، ۵۰۰ برابر سریع‌تر از نسل ۵!
  • دستاورد جدیدی که سرعت اینترنت را 20 برابر می‌کند!
  • حذف معافیت مشمولان بالای ۳۵ سال از برنامه هفتم
  • بنویسید تا به دست بیاورید
  • این نشانه ها می گوید فرزند شما استعدادی استثنایی دارد
  • کانون ایلام جزء کانون‌های پیشرو کشور است